Erhvervsforsikring hos Horsens Forsikring Agentur - Tillidsfuld forsikring

Erhvervsforsikring hos Horsens Forsikring Agentur

Din virksomhed i Horsens Forsikring
Med en erhvervsforsikring hos Horsens Forsikring Agentur ønsker vi at give det lokale erhvervsliv en god betjening. Vi vurderer risikoen for skader i din virksomhed, vi rådgiver om sikring og skadeforebyggelse, og vi hjælper dig nemt og hurtigt over en skade. Alt sker i samarbejde med ekstern exam. assurandør

Som udgangspunkt kan vi klare alle opgaver uanset din virksomheds størrelse og uanset, hvilken branche du er i. Ved meget store virksomheder går vi dog i nogle tilfælde sammen med andre selskaber for at dække virksomhedens forsikringsbehov.

Under overskriften “Erhverv” har vi samlet størstedelen af de brancher, som vi kan tilbyde at tegne forsikringer til hos Horsens Forsikring Agentur. Vi har branche for branche gjort opmærksom på nogle af de mere specielle og særegne forsikringsforhold. Ring og høre nærmere.

Erhvervsforsikring

Erhvervsforsikring

Sådan samarbejder vi med dig
Hos Horsens Forsikring Agentur prioriterer vi meget højt, at vores  exam. assurandører bruger den nødvendige tid til at sætte sig ind i din virksomhed. Det giver efter vores opfattelse det bedste udgangspunkt for et godt og frugtbart samarbejde. Med et godt kendskab til dig og din virksomhed kan vi:

I fællesskab finde en forsikringsløsning – som vi kan gøre både individuel og fleksibel.

Sikre af vores exam. assurandører kan yde en kvalificeret rådgivning.

Sørge for, at Horsens Forsikring Agentur kan hjælpe dig bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 65 38 74