Har du forsikret din familie? - Horsens Forsikring Agentur

Familie plus – forsikring af din famile

En familieforsikring hos Horsens Forsikring Agentur giver dig og din familie tryghed i hverdagen.

Forsikring af familien er vigtig, da den ikke kun dækker de vokse. Vores Familie Plus dækker alle børn og voksne i familien. Flytter dine børn hjemmefra, er de stadig dækket af familieforsikringen til de fylder 21, selv stifter familie eller deler bopæl med andre.

En Familie Plus familieforsikring indeholder to dele som basis; en indboforsikring og en ansvarsforsikring. Derudover har du mulighed for at tegne en lang række tillægsforsikringer, så du selv kan sammensætte en familieforsikring, der dækker netop din families behov.

  1. Indboforsikringen
    Indboforsikringen dækker dit indbo i tilfælde af brand, kortslutning, vandskade, færdselsuheld, tyveri og hærværk.
    Familieplus2
  1. Ansvarsforsikringen
    Ansvarsforsikringen er familiens sikkerhedsnet. Den dækker, hvis en i familien kommer til at forvolde skade på personer eller andres ting. Kommer du, din ægtefælle/samlever eller dine børn f.eks. til at gå ud foran en cyklist, så cyklisten vælter og kommer til skade – så dækker din ansvarsforsikring skader på både cyklisten og cyklen.

 

Vores forsikringstilbud til din familie

Hver familie har sine behov – og behovene skifter med tiden. Derfor er vores forsikringer bygget op som en række tilbud, du kan sammensætte til den familieforsikring, som dækker jeres behov bedst muligt. Til enhver tid.

Med vores basisforsikring får de en af Danmarks bedste grunddækninger – med mulighed for at udvide den med en række tillægsdækninger, som f.eks. rejse- og afbudsdækning, teknikdækning eller golfdækning. På den måde kan du og din familie være dækket i en lang række situationer. Det handler om din hverdag, dine værdier og din tryghed i hverdagen.

 

  

Lejeskadedækning
En lejeskadedækning hos Horsens Forsikring består af to dækninger: Hårde hvidevarer samt glas og kumme.

Lejer du en bolig, kan du forsikre dine hårde hvidevarer mod f.eks. kortslutning. Lejeskadeforsikringen dækker alle dine egne hårde hvidevarer, dvs. køleskab, fryser, komfur, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, el-radiatorer, vandvarmer samt olie- og gasfyr.

Få glas og kumme med
Bor du til leje bør du undersøge om det er dig, der skal forsikre glas og kummer. Hvis du skal det eller har egne hårde hvidevarer i lejeboligen, har du behov for lejerskadedækningen.

Har du en villaforsikring, eller er du ikke ansvarlig for hårde hvidevarer samt glas og kummer i din lejlighed, vil en lejeskadeforsikring ikke være nødvendig for dig.

Rejse og afbud
Rejser du til udlandet, er det gule sygesikringsbevis ikke længere nok. Du skal selv sørge for at være forsikret, når du rejser udenlands. Derfor tilbyder vi en rejseforsikring, som tilvalgsdækning til familieforsikringen.

Vores rejseforsikring dækker dine ferierejser i hele verden. For der kan ske uheld uanset om du skal stå på ski, ligge ved stranden i sydens sol eller på indkøbstur til Tyskland. Med vores Rejseforsikring i bagagen er du dækket året rundt, uanset hvorhen og hvor meget du rejser. Hver rejse må dog maksimalt have 60 dages varighed.

Vores Rejseforsikring dækker dig, hvis du bliver alvorligt syg eller skadet. Det kan for eksempel være udgifter til behandling eller hjemtransport til Danmark, hvis du er så alvorligt syg at dansk lægebehandling vil være det bedste for dig.

Vores rejseforsikring dækker også dine udeboende børn under 21, så længe de ikke selv har stiftet familie.

Familieforsikringen er med på rejsen
Tager du på ferie udlandet, og har du bagage med, er den dækket af din familieforsikring. Bagage er ofte ude af syne det meste af ferien, og selvom du har bagagen på dig, er det ingen garanti imod tyveri. Vores familieforsikring dækker din bagage mod brand-, vand- og tyveriskade, samt hvis din bagage bliver ødelagt under din rejse.

Vores familieforsikring dækker ikke kun din bagage, men også dig som person. Kommer du til at beskadige andres ting eller andre personer, vil du nemlig være dækket af din ansvarsforsikring.

Et godt samarbejde for dig
Vores rejseforsikring er tegnet i samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som står klar ved telefonerne 24 timer i døgnet, året rundt, når det gælder rejseforsikringsskader.

I tilfælde af skade på din tur beder vi dig kontakte vores samarbejdspartner Thisteds Rejseservice tlf. nr. 70226090 og herefter trykke 4.

Når du tegner vores rejseforsikring, sender Gouda dig et såkaldt rejsekort. Et rejsekort er det kort, du altid skal have ved hånden når du rejser. Kortet indeholder nemlig vigtige informationer som dit policenummer samt det  nummer du skal ringe til i tilfælde af ulykke. Mangler du dit rejsekort, kan du selv udskrive og udfylde rejsekortet.

Golfdækning
Golf er blevet en populær sportsgren i Danmark – faktisk er det Danmarks sjette største sportsgren. Golf er en sport man let bliver bidt af og danskerne køber mere og mere golfudstyr, i alle prisklasser.

I takt med spillets stigende popularitet er golfudstyr blevet populære hælervarer – dit golfudstyr er derfor i farezonen, uanset om det er på banen, i klubhuset, i bilen eller i hjemmet. Golfudstyr er ikke kun dine køller – det er også dine bolde, bags og trolleys.
Med vores Golfforsikring er dit golfudstyr dækket, hvor din almindelige indboforsikring ikke dækker.

Golf er en sport for folk i alle aldre – og gangbesvær skal ikke være en hindring for at nyde det dejlige spil. Har du egen golfvogn, kan den også dækkes med en golfforsikring hos Horsens Forsikring på lige fod med alt dit andet golfudstyr.


Vi dækker dit hole-in-one
I golfverdenen er det en uskreven regel, at man giver en omgang i klubhuset, hvis man skulle være så heldig at lave en hole-in-one. Udgifterne forbundet med at lave en hole-in-one, kan derfor let komme som noget af en overraskelse, og slå skår i glæden. Mange anser det for nærmest umuligt at lave en hole-in-one, men chancen er der hver gang man slår ud fra tee-stedet.

Vores Golfforsikring sikrer dig mod dit eget held, da en særlig inkluderet hole-in-one dækning hjælper dig med at betale udgifterne i klubhuset.

Cykler og små motorer
Havetraktorer, crossere og andre motoriserede småkøretøjer bliver mere og mere populære i Danmark. Derfor tilbyder vi nu en tilvalgsdækning, kaldet “Udstyrspakken”. Den dækker følgende småkøretøjer: Cykler og udstyr af værdi over standarddækningen, handicapkøretøjer samt motordrevne haveredskaber indtil 25 HK med en værdi over 20.000 kr..

Køretøjerne er omfattet af en ansvars-, brand- og tyveridækning. Fordi dækningen er afhængig af køretøjernes værdi og antal hestekræfter, er det vigtigt du kontakter os, så snart du ændrer i din beholdning af småkøretøjer eller køber en dyr cykel, så vi er sikre på, at du har den rette dækning.  Du skal også huske at nævne alle de småkøretøjer du har, da vi kun dækker dem, vi har kendskab til.

Bemærk, at udstyrspakken IKKE dækker ulovlig kørsel i det offentlige rum.

Teknikdækning
Med vores teknikdækning kan du dække al husstandens elektronik i fire år fra købsdatoen. Det er to år mere end købelovens reklamationsmuligheder. Med teknikforsikringen er du også fri for at tegne besværlige tillægsforsikringer, når du køber ny elektronik.

Du skal bare huske at gemme din kvittering med købsdatoen i tilfælde af skade.

Vores teknikdækning er i langt de fleste tilfælde billigere end tillægsforsikringer købt hos din lokale elektronikforhandler. Derfor kan det kun betale sig at vælge en teknikforsikring – hos Horsens Forsikring.

Bemærk, en teknikdækning hos Horsens Forsikring dækker ikke pixelfejl.

Kontakt os her.