Motorcykel forsikring - Horsens Forsikring Agentur

Motorcykel forsikring

Den bedste motorcykel forsikring på 2 hjul
Det er lovpligtigt, at tegne en ansvarsforsikring på sin motorcykel. Ansvarsforsikringen dækker dig ind, hvis du kommer til at lave skade på andre eller andres ting. Derimod dækker den ikke skader på din egen motorcykel.

Ønsker du at forsikre din motorcykel, så skal du tilvælge en kaskoforsikring, der udover at dække motorcyklen også inkluderer:

· En Redningsforsikring (det røde SOS-kort), der dækker under kørsel i udlandet.
· En Retshjælpsforsikring, der betaler sagsomkostninger ved retssager, du som motorcyklens ejer er part i. Gælder også når en anden er fører af din motorcykel.

Dit bonustrin
Dit bonustrin er et udtryk for, hvor sikker og erfaren du er som motorcyklist, og det har stor betydning, når prisen på din motorcykel forsikring skal beregnes. Dit bonustrin er afhængig af den tid du kører uden skade. Det vil sige jo længere tid du kører uden skade, jo billigere bliver din motorcykelforsikring. Har du været forsikret i et andet selskab, kan dit bonustrin overføres.

Er uheldet ude og du bliver involveret i en ulykke, vil du i første omgang ikke rykke et bonustrin tilbage. Hos os er der nemlig ingen bonustab ved første skade. Opnår du status som elite-motorcyklist er ingen bonustab, uanset hvor mange skader du laver.

Optimal MC Forsikring.
Hos Horsens Forsikring Agentur har du mulighed for at sammensætte en motorcykelforsikring, der giver dig den optimale løsning i forhold til dækning og pris. Du er velkommen til at ringe og høre mere om mulighederne på tlf. 75 65 38 74

Vi har lavet en konkret oversigt over de forskellige priser. Se den her.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig