Ulykkesforsikring - Horsens Forsikring Agentur

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring
Uheld kan ske før man aner det, og i nogle tilfælde fører det til varige men. Sker det, så vil det være godt i det mindste at modtage et økonomisk plaster på såret. Vores ulykkesforsikring sikrer dig, hvis uheldet er ude.

Det er det vigtigt, at du vælger den ulykkesforsikring, der passer matcher dine ønsker og behov. Hos Horsens Forsikring Agentur kan du selv forme din ulykkesforsikring, så den passer til dig og din situation, bl.a. kan du frit vælge imellem en mengrad på 5 %, 9 % og 15 %.


Méngrad – hvad er nu det?
Mengraden er et udtryk, der beskriver, hvor alvorlig en personskade bliver vurderet. En mengrad på 9 % er altså mere alvorlig end en mengrad på 5 %.

Når du tegner en ulykkesforsikring skal du vælge, fra hvilken mengrad forsikringen skal gælde. Altså i princippet, hvor alvorligt du skal komme til skade for at få udbetalt erstatning. Har du f.eks. valgt en mengrad på 9 %, skal din skade rent lægeligt vurderes til at være på 9 % eller mere før du får en erstatning.

Den erstatning, du får udbetalt, hænger nøje sammen med mengraden og den forsikringssum, du har aftalt fra starten. Har du f.eks. valgt en mengrad på 9% og får en skade på 15 %, så vil du få  udbetalt 15 % af forsikringssummen.

Er din skade mindre end den valgte mengrad, får du ikke udbetalt erstatning.

Fritidsulykke
En fritidsulykkesforsikring dækker skader, der opstår i din fritid, og kan kun tegnes af lønmodtagere med en ugentlig arbejdstid på 30 timer eller mere.

Fritidsulykkesforsikringen dækker ikke skader, der opstår på dit arbejde, men mange arbejdspladser har en fælles ulykkesforsikring, der også dækker dig.

Vores fritidsulykkesforsikring dækker, uden merpris og i modsætning til andre forsikringsselskaber, også briller og kontaktlinser samt alle pludselige hændelser, der forvolder personskade.

Vær opmærksom på, at du ikke er dækket, når du er på arbejde eller hvis du hjælper din familie eller venner med noget arbejde


Heltidsulykke
En heltidsulykkesforsikring dækker hele døgnet, også når du er på arbejde. Nogle jobs er mere risikofyldte end andre, og det afspejler sig i prisen. Det er derfor vigtigt, at vi kender din beskæftigelse, så vi kan give dig den helt rigtige pris.

Vores heltidsulykkesforsikring dækker, i modsætning til andre forsikringsselskaber, også briller og kontaktlinser samt alle pludselige hændelser, der forvolder personskade.
Ungdomsulykke
Der mange udgifter, når du er ung og skal begynde på arbejdsmarkedet. Derfor har vi en speciel heltidsulykkesforsikring for unge mellem 18 og 26 år.

Vores ungdomsulykkesforsikring giver dig samme gode dækning som en almindelig heltidsulykkesforsikring. Og du får den til samme gode pris, uanset hvilken risiko, der er forbundet med netop dit arbejde. Det giver dig mulighed for at prøve forskellige jobtyper uden du skal tænke mere på din ulykkesforsikring.

Ungdomsulykkesforsikringen dækker, uden merpris og i modsætning til andre forsikringsselskaber, også briller og kontaktlinser samt alle pludselige hændelser der forvolder personskade.

Børneulykke
Børn kan også komme ud for uheld, nogle vil nok mene, at børn endda er mere udsatte. Derfor har du mulighed for at tegne en ulykkesforsikring til dit barn.UlykkesforsikringVores børneulykkesforsikring dækker dit barn i skolegården, på legepladsen, på sportspladsen, på vej til og fra skole, samt i hjemmet. Kort sagt, overalt.Vores børneulykkesforsikring har en fast pris og dækker alle børn i husstanden, uanset antal.